Szolgáltatások

A SAN- ERGONÓMIA KFT szolgáltatásai

Az 1997-ben alapított SAN-ERGONÓMIA KFT. legfontosabb célkitűzése, hogy páciensei számára a lehető legmagasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatást tudja nyújtani. Ennek szellemében választottuk ki a nálunk dolgozó orvosok körét, akik szakterületükön mindannyian kiemelkedő munkát végeznek, több éves oktatói és szakmai gyakorlattal, kórházi háttérrel, illetve több szakvizsgával. Magasan képzett szakembergárdánk a korszerű gyógyító munka mellett legfontosabb feladatának tarja a betegségmegelőzést és az életmód-tanácsadást. A rendelőnkben dolgozó orvosok kitűnő szakmai kapcsolatai révén lehetőség van a rászorulók kórházi elhelyezésére is.

A SAN-ERGONÓMIA KFT. működésének megkezdése óta dinamikusan fejlődik és folyamatosan bővíti szolgáltatásainak körét. Jelenleg a következő szakterületeken nyújt egészségügyi ellátást

Egészségügyi szűrővizsgálatok

A SAN-ERGONÓMIA KFT. orvosai a betegségmegelőzés és a gyógyítás egyik legfontosabb módszerének a szűrővizsgálatokat tartják, amelyek célja a betegségek felismerése kifejlődésük előtt, a korai gyógykezelés megkezdése. Mivel Magyarországon a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos megbetegedések vezetik a halálozási listát, szűrővizsgálataink nagyrészt ezek kockázati tényezőinek minél korábbi kimutatására irányulnak, valamint a rejtett betegségek felkutatására és a fizikai teljesítőképesség felmérésére.

A SAN-ERGONÓMIA KFT. orvosainak szakterületei:
● foglalkozás-egészségügy
● reumatológia (lézer- és mágneses erőtér terápia)
● belgyógyászat
● gasztroenterológia
● pszichológia
● neurológia
● diétás tanácsadás
● idegsebészet

Prof. dr. Sandra Sándor habil Ph.D